Fillim Fillim   Shtyp   Kontakt    
јазици
Njoftime
Hapsira juaj
Mërgimtarët e riatdhesuar
Mërgimtarët e dalluar
Për tanët nëpër botë
Të dhënat statistikore
Përfaqësitë konsullare
Regjimi i vizave
Kontakte
Lista e këmbimit të valutave
  1 EUR = MKD
  1 AUD = MKD
  1 CAD = MKD
  1 USD = MKD
  1 GBP = MKD Currency data courtesy coinmill.com
Parashikimi i motit
Click for Skopje-petrovec, Macedonia Forecast
Mirë se erdhet në web faqen zyrtare të Agjencisë së Migracionit të RM

Njoftime

Njoftime dhe informata tjera për emigrantët

Hapsira juaj

Hapsirë për mërgimtarët nga Maqedonia

Për tanët nëpër botë

Për punën dhe jetën e mërgimtarëve kudo nëpër botë

Të dhënat statistikore

Të dhënat zyrtare për numrin e mërgimtarëve nga Maqedonia në botë

Përfaqësitë konsullare

Lista e përfaqësive konsullare të Republikës së Maqedonisë në vendet e jashtme

Regjimi i vizave

Informata për regjimin e vizave në botë

Kerko
 
Copyright (c) 2007 Агенција за Иселеништво. Сите права се задржани.